5. ročník našeho vinařského festivalu v Ostravě již 28.5.2022. Info ZDE
Přeskočit na obsah

Vinobraní na Grébovce

  • od
Vinobraní na Grébovce 2017

Vinobraní na Grébovce je největší vinobraní pořádané v Praze. Letos se konal jeho 11. ročník v Havlíčkových sadech, známých jako Grébovka, čímž došlo k obnovení dávné vinařské tradice. V krásném parku návštěvníci ochutnali víno a burčák, nechyběly ani koncerty a divadelní představení.

Letošní tématem Vinobraní na Grébovce byla První republika. K vidění byly historické automobily a dámy v dobovém oblečení. Proto ani my jsme si tuto akci nemohli nechat ujít, nasadili si kloboučky a velice rádi jsme rozšířili nabídku mnoha vinařství o

vína “vybrána s chutí”!

Děkujeme mnoha zákazníkům nejen Prahy, kteří přišli ochutnat nebo se stali pravidelnými hosty. Zaměřili jsme se na vína s příběhem – oblíbená vína z vinařství Bílkovi Sauvignon a I love pinot, sladší vína Pálava a Rulandské modré klaret z vinařství Zborovský a vyjímečná vína z vinařství Špalek.

Druhou polovinu nabídky vín tvořila španělská vína z oblasti Rioja. Nejvíce zaujala těžší vína Crianza Magnum z vinařství Vallemayor a Crianza ročníku 2013 z vinařství Ortega Ezquero.

Už teď se zase těšíme do Prahy, kde brzy opět přivezeme vyjímačná vína z Moravy i ze Španělska.:-)