5. ročník našeho vinařského festivalu v Ostravě již 28.5.2022. Info ZDE
Přeskočit na obsah

Frýdek-Místek ožil vínem

  • od

18. září 2021 se na frýdeckém zámku ve Frýdku-Místku uskutečnil třetí ročník vinařsého festivalu Frýdek-Místek žije vínem, pořádaný firmou Navínko. Festival jsme uspořádali tentokrát na 1. zámeckém nádvoří a také v zámeckém parku.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Wjs2ovabQ1U[/embedyt]

Do Frýdku-Místku přijela vinařství z Moravy i z Rakouska. Mohli jste ochutnat vína např. z vinařství Skalák, Špalek, Simenon, Baláž, Vladimír Tetur, Fučík, Bergmann, Konečný, ZD Němčičky a další. Na festivalu se představily také stánky s italským proseccem a jihoamerickým vínem. Vynikající sýry přivezla firma Sheepshop, nechyběla také káva od Coffeebike a gourmet popcorn Bobcorn. O občerstvení se postaraly restaurace Imrvére, Gril Food a Pata Negra.

Po zahájení festivalu vystoupily mažoretky Clariss a dále ostravské skupiny Self Made a Tři Vykřičníky.

V parku po celý den hrála Cimbálová muzika Úsměv a vystoupila také Karolína Polášková s hrou na piano.

Festivalem nás, stejně jako v minulých letech, provázel sympatický moderátor Kuba Ohnutek, kterého můžete znát z Hitrádia Orion. Společně jsme vylosovali asi 40 výherců vinných a knižních cen a také poukázek od partnera akce Outlet Arena Moravia.

Děkujeme Městu Frýdek-Místek a Vinařskému fondu ČR, generálnímu partnerovi firmě FEBE SCRAP a také všem dalším partnerům akce za podporu.

Více fotek najdete na www.fmzijevinem.cz