5. ročník našeho vinařského festivalu v Ostravě již 28.5.2022. Info ZDE
Přeskočit na obsah

10 tipů na originální vánoční dárky pro milovníky vína

  • od

Máte v rodině milovníka vína a přemýšlíte, co by mu tak mohlo udělat radost? Nechcete darovat “jen” láhev vína, ale rádi byste dárek, který ho potěší ještě více? Jako inspiraci můžete využít následující seznam věcí, které určitě nezapadnou a udělají radost. A je jedno, jestli máte na dárek stokoruny nebo i tisíce, vybere si každý!

1. Dárkový set červeného vína a čokolády

Exkluzivní kombinace čokolády s vinným želé a červeného rakouského vína. Komu by tato kombinace neudělala radost? Červené víno a čokoláda spolu skvěle ladí. Vinné spojenectví z dílny rodiny Bergmann v podobě vína Zweigelt exclusive a čokolády Rote Mühle.

Víno a čokoláda Bergmann

 

2. Dárková sada Reserve

Exkluzivní balení vín vyrobených s úctou k nejstarším vinicím. Bílé cuvée z odrůd Grüner Veltliner a Chardonnay a červené cuvée z Cabernet Sauvignon a Modrý Portugal. Kombinace strukturovaných vín s ovocným nádechem a dlouhým prožitkem. To vše zabalené v dřevěné dárkové bedýnce.

Dárková sada Retzer Reserve weiss + Retzer Reserve rot  Exkluzivní balení vín vyrobených s úctou k nejstarším vinicím. Bílé cuvée z odrůd Grüner Veltliner a Chardonnay a červené cuvée z Cabernet Sauvignon a Modrý Portugal. Kombinace strukturovaných vín s ovocným nádechem a dlouhým prožitkem. To vše zabalené v dřevěné dárkové bedýnce

3. Zweigelt Magnum

Zweigelt Magnum z rakouského vinařství Bergmann je typické rakouské červené víno. Silná ovocná vůně višní a švestek a šťavnatá chuť s vyváženými taniny. Rakouský Zweigelt s bohatou strukturou v Magnum láhvi o objemu 1,5 litru.

Zweigelt Magnum

4. Šaler v dárkové krabičce

Šaler červený je likérové víno rubínově červené barvy, s vůní nakládaných višní, sladkou karamelovou chutí a dlouhou dochutí.Vyrobeno z odrůdy Zweigeltrebe. Darujte jej v elegantní krabičce na míru.

dárková krabička šaler

5. Vánoční Pálava z vinařství Simenon

 Vánoční Pálava je víno se zlatavou barvou a atraktivní vůní po růžích, vanilce a medu. Nasládlá chuť sušených jablek a šťávy z broskví a citrusů.

Vánoční víno

6. Vánoční Svatovavřinecké z vinařství Špalek

Vánoční Svatovavřinecké je víno krásné rubínové barvy s vůní vařených švestek a jemnou ovocnou chutí s vyváženou tříslovinkou. Další krásné vánoční balení oblíbeného červeného vína s visačkou, kde je uveden příběh vína.

7. Kolekce vánočních vín

Nádherná kolekce vynikajícíh vánočních vín z vinařství Špalek a Simenon. Balení obsahuje 6 druhů vín s vánočním potiskem, visačky na vína s jejich popisem, dárkovou krabici. Najdete v ní 2 červená vína Zweigeltrebe a Svatovavřinecké a 4 bílá vína – suché Veltlínské zelené, polosuché Ryzlink rýnský a Sauvignon a polosladkou Pálavu.

8. Dárkový set na svařené víno

Dárkový set obsahuje červené víno Neronet z vinařství Bílkovi, pytlíček s vánočním kořením (v červených motivech), obsahuje celou skořici, drcenou skořici, hřebíček a badyán a dárkovou krabičku.

9. Dřevěný box s víny Ortega Ezquerro

Exkluzivní vína v exkluzivním balení! Šest vybraných vín z vinařství Ortega Ezquerro ze španělské oblasti Rioja zabalené v dřevěné bedně s logem vinařství, která je zatlučena hřebíky. Ideální dárek!

  • Blanco je elegantní bílé víno vyrobeno převážně z odrůdy Viura.
  • Tinto Pueblo je mladé včervené víno. Má třešňově červenou barvu s fialovými odlesky a vůni jahod, malin a banánů.
  • Crianza je znamenité červené víno, které zrálo 18 měsíců v barikovém sudu. Ve vůní cítíme červené ovoce, jahody, maliny a brusinky, jemné doteky koření, vanilky a karamelu.
  • Reserva je výborné červené víno s hlubokou granátovou barvou, s vůní červeného ovoce v kombinaci s vanilkou a kořením. Elegantní a kulatá chuť doplněná náznakem dubového sudu.
  • Rosado je víno s lososovou růžovou barvou. Ve vůni je velmi elegantní, komplexní a expresivní, s náznaky tropického ovoce.
  • Don Quintin Ortega je autorské víno pocházející ze 100 let staré vinice. Víno má intenzivní a hlubokou barvu červených třešní.

rioja

10. Dárkový set španělských delikates

Dárkový set španělských delikates je box plný pochoutek nejen k vínu. V krabičce najdete španělské víno z oblasti Rioja Viňa Encineda, ročník 2017, které zrálo 4 měsíce v barikovém sudu a je z odrůdy Tempranillo. Dále Pršuto panenku od Pršutérie Chovaneček,paštika Robledillo bez konzervantů, španělské BIO olivy, olivový olej a tuňák v konzervě.

Nevybrali jste?

Nic není ztraceno, ještě můžete navštívit náš eshop, ve kterém je toho ještě o dost více, přehledně rozděleno podle kategorií.

Prohlédněte si také katalog vánočních produktů, kde jsou přehledně a pohromadě.

[button size=”medium” style=”primary” text=”ZOBRAZIT VÁNOČNÍ KATALOG” link=”https://www.navinko.cz/wp-content/uploads/2020/11/Navinko_Vanoce.pdf” target=”_blank”]